tiistai 4. maaliskuuta 2014

Pikaiset fiilikset ja päivän treenit!

Loistava fiilis! En meinaa pysyä pöksyissäni kun ajattelen kisoja! Mahtavaa päästä näkemään muita kisaajia ja päästä näyttämään työn hedelmät :) Mun aamu alko tänään aamuaerobisella ja sitten ihana aamupala. Päivän tärkein ateria! Paras osa aamupalasta on PUURO ja KAHVI. Niillä lähtee päivä hyvin käyntiin :)


Käytiin myös treenaileen mun valmentaja Heidin kanssa. Täytyy kyllä sanoo, että treenit luistaa aina paremmin porukassa kun yksin. Sillon vedetään loppuun asti, ja kyllä tuntee seuraavana päivänä tehneensä jotain ;) Vedettiin Selkä-rinta treeni seuraavasti:


Alkulämmittely kepillä
3x10 ristiveto taljassa selälle
3x10 ylätalja eteen 
3x10 alataljasoutu
3x10 kulmasoutu käsipainolla yksi käsi kerralla
3x10 alaviisto penkkipunnerrus

3x10 penkkipunnerrus käsipainoilla
3x10 ristikkäistaljapunnerrus
3x10 rintapunnerrus taljassa




Lopuks vielä harjoteltiin asentoja


Multa on paljon kyselty, että jännitänkö jo kisoja. En osaa kyllä vielä jännittää, ehkä se jännitys sit iskee kisapäivänä ;) Teen vaan parhaani ja oon ittelleni voittaja jokatapauksessa. Oon kasvanu ihmisenä tän vuoden aikana suuren harppauksen, ja se on mulle jo tietynlainen palkinto. Tunnen itteni paremmin  ja oon oppinu laittamaan asiat tärkeysjärjestykseen. Itsetuntoni on noussut entisestään ja tuntuu, että vain taivas on rajana! Musta on ihailtavaa, että ihmiset tekevät töitä tavotteidensa eteen ja eivät välitä muiden mielipiteistä. Niin myös mä yritän elää ja koen olevani onnellisempi kun koskaan. Uskaltakaa tavotella unelmianne, jonain päivänä ne voi toteutua ;) Siinäpä kaikki tälläkertaa, kertokaa ihmeessä jos on jotain erityistä mistä haluisitte että kirjotan! 

3 kommenttia:

  1. Toki! :) ensinnäkin suuret kiitokset! Eli..ristiveto taljassa selälle 40kg, ylätalja eteen 45kg, alataljasoutu 50kg, kulmasoutu käsipainolla yksi käsi kerralla 8kg, alaviisto penkkipunnerrus 20kg, penkkipunnerrus käsipainoilla 8kg, ristikkäistaljapunnerrus 20kg, rintapunnerrus taljassa 20kg muistaakseni! :) timmin vatsan saa treenaamalla sitä 2-3 kertaa viikossa. Ninkun muutkin lihakset, myös vatsat tarvitsee aikaa palautua. Mä oon treenannu vatsoja oikeestaan ilman laitteita. Teen erilaisia rutistuksia ja pitoja. Nyt dietillä tietysti vatsat näkyy paremmin kun on niin pieni rasvaprosentti :) ja vyötärön kaventumisella tarkoitin sitä, että kun hartiat levenee ja jalat kasvaa niin vyötärö näyttää kapeammalta. Myös turha turvotus on hävinnyt ja vatsa näyttää litteältä :) ruokavaliolla oon ympäri vuoden. Eli kanaa,kalaa,riisiä,kanamunia,puuroa,rahkaa jne.. hyviä hiilareita ja paljon proteinia! 5 areriaa päivässä. Tällähetkellä oon dietillä :) olikohan siinä kaikki!

    VastaaPoista
  2. Normaalisti mul on yks vapaasyönti päivä viikossa, enkä sillonkaan syö mitään övereitä vaan normaalia ruokaa :) offilla en tehny aamuaerobisia ollenkaan, kun pelasin futista 4 kertaa viikossa salin lisäksi ja kävin pari kertaa viikossa aamulla juoksemassa. Nyt mul ei oo muuta aerobista kun tuo aamu :) käytän bcaa:ta ja cla:ta. Mä oon treenannu jalkoja kaks kertaa viikossa jonka lisäks tein kerran viikkoon loikkatreenin :) prässi, kyykky ja maastaveto kuulu lähes joka ohjelmaan. Painotettiin myös tohon pakaralinjaan eli tein paljon pakarapotkuja taljassa penkillä ja ilman! :)

    VastaaPoista