perjantai 2. toukokuuta 2014

Life is good in Malaga

 Pitkästä aikaa sain aikaseks tulla tännekkin kirjotteleen :) Tosiaan on ollu kaiken näköstä hässäkkää.. Treeniä, töitä, aurinkoa ja sopeutumista tähän Malagan kulttuuriin :) Kaikki rullaa tosihyvin. Kelit on suosinu ja saanu vähän väriäkin pintaan! :) Oon treenannu paikallisella salilla jo pari viikkoo ja täytyy sanoo, että tosi hyvä meininki. Oon oikeestaan rakastunu siihen paikkaan :D Vaikka siellä onkin suurinosa vaan miehiä. Kaikki auttavat toisiaan ja jokainen painaa hikihatussa. Ihmiset vähät välittävät muiden mielipiteistä vaan pullistelevat peilin edessä ja näpsivät itsestään kuvia. Se on musta mahtavaa :D Se tekee jotenkin niin rennon tunnelman. Kaikki keskittyy omaan tekemiseen mutta silti ihmisiä on helppo lähestyä ja kysyä neuvoa. Joka kerta mun parhaankaverin kanssa  ollaan lähetty sieltä hymyssä suin. 
Alkuviikon etureisi-peppu treeni
Voisimpa ottaa ton salin mukaan ♥ :D Ollaan saatu paljon uusia vinkkejä ton salin pitäjältä. Ja se sanokin mulle näin: I've never seen anyone train the same way as you, you have such a variety of moves and you do them all so clean and so properly". Oon niin otettu. On kiva kuulla hyvää palautetta siitä mitä rakastaa :) Mutta vielä parempaa on antaa sitä. Antamisen ilo on kyllä parasilo kaikista! Me suomalaiset usein unohetaan kuinka tärkeetä se positiivinen palaute on. Metsä vastaa miten sinne huutaa. Muistetaanpas siis, että pienikin positiivinen kehu saattaa pelastaa jonkun päivän :) 
          Mulla on jo ikävä joitain juttuja suomessa esim rahkaa ja ruisleipää! Täällä saa juosta ympäri kaupunkia, että löytää jompaa kumpaa niistä. Onneksi on lidl! Muutenkin proteini-pitosta ruokaa on lähes mahoton löytää. Ennenkaikkea mulla on ikävä teitä kaikkia ihanat läheiset♥ Kun näkee ihmisiä, joilla ei ole kaikki hyvin, oppii arvostamaan asioita joita itsellä on.
En tiiä miten nää paikalliset mimmit täällä treenaa.. Meitä ainakin katotaan kun jotain hulluja, kun vedetään tyttöjen kanssa loikkatreenejä :D Monet hölmistyneet katseet ja naurut ollaan kyllä saatu, kun ollaan loikittu puistossa ihmisten keskellä :D
Ollaan päästy myös herkuttelee espanjalaisilla ruuilla. Paella on ehottomasti mun uus suokkari. Ja aijai miten hyvältä jäätelö maistuukaan! En ees muistanu. Miksei suomessa myydä kinder jätskiä? Se on suussa sulavaa! Oon syöny täällä muuten terveellisesti, mutta oon pitäny yhen herkuttelu päivän viikossa :) Ja se on toiminu hyvin. En koskaan korvaa herkuilla mitään ateriaa vaan syön joskus "jälkkäriks" jos tekee mieli. Okei ettei tää menis ihan läskiks koko touhu niin myös vähän mun mietteitä. 
Mun paras motivaattori on hyvä ja kevyt olo. Ei niinkään se ulkonäkö. Sitä paitsi näyttää paljon paremmalta kun kaikki verisuonet ja lihaksen säikeet ei paista. Dietti on tietty erijuttu. Puhun nyt nimenomaan off-kaudesta. Mun mielestä ei oo mitenkään noloo jos mussuttaa sipsiä offilla vaikka oiskin "fitness". Kyllä silti saa hemmotella itseään hyvän maun rajoissa. Mä en tunne huonoo omatuntoo siitä jos syön rannalla jätskiä. Päinvastoin. Nautin siitä mitä syön ja tuun aina nauttimaan! Rakastan ruokaa ja myös sen tekemistä.
Dietillä oli just vaikeinta se, että ruokailu on mulle sosiaalinen tapahtuma. Esim. jos meni pitkästä aikaa mummin luo käymään.. Mummi oli tehny kaikkee hyvää ja laittanu kaikki nätisti esille, ihan mua varten. Se oli musertavaa, kun näki kuinka mummi oli nähny vaivaa ja sit en voinu juua kun kahvia mustana. Siks onkin tärkeää, että välillä voi relata.
Mielestäni pieni herkuttelu sillon tällön ei haittaa treenaamista. Haluan kokea, nähdä, tuntea, maistaa ja nauttia kaiken puolin elämästä. Mä hallitsen mun kehoa, ei fitness. Omaa mieltä pitää kuunnella. Se on yhtätärkeää kuin fyysinen hyvinvointi. Salaatinlehti ei tee kenestäkään fitnesstä, eikä suklaapatukka pilaa työn tuloksia. Niinkuin monessa muussakin asiassa, kokonaisuus ratkaisee.
Tulipa sekavaa tekstiä.. Toivonmukaan tajuutte pointin :) Nyt salilla vuorossa selkä ja vatsat! Hyvää viikonloppua kaikille sinne suomeen ♥

6 kommenttia:

 1. Ihan mahtavaa tekstiä! Juuri noin asiat pitäs ihmisten ajatella :)
  Kiitos Eve näistä ajatuksista!

  VastaaPoista
 2. Todella tervettä tekstiä, mutta todellinen syy siihen, miksi halusin kommentoida on, että olen asunut tuon valokuvan vasemmassa laidassa olevan talon takana olevalla kadulla!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hahah! Oi ihanteellisella paikalla oot asunu :)

   Poista
 3. vautsi oot upee mimmi! minkä ikänen oikeen oot ja kauan oot treenaillu? Mä meinaan oon 16-vuotias ja haluaisin kovasti vielä fyysisempään kuntoon, joten miten sä löysit itelles valmentajan ja miksi päätit lähtee kisailemaan?:) jeps oon utelias x)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos kivasta kommentista :) täytin just 19 :) oon treenannu kokoikäni urheilua eri muodoissa. Salilla rupesin käymään 13 vuotiaana, jalkapallon ohella. Reilu vuos sitten otin yhteyttä Heidiin mun valmentajaan.. josta kuulin tuttavien kautta :) sit lyötiin kisatavote vuoden päähän ja nyt ollaan ekat kisat vedetty :) päätin siks lähtee kisaamaan että oon tosi kilpailuhenkinen ja halusin lähtee haastaa itteeni.. tuntuu just omalta jutulta! Tsemppiä treeneihin, sulla on hyvä ikä lähtee kisailee ku oot niin nuori! Kerkeet vaikka mitä vielä :)

   Poista