torstai 12. kesäkuuta 2014

Elossa ollaan

Sadepäivänä on hyvä loikoilla
Huhhuh! Taas ollu kaiken näköstä säätämistä tässä työkuvioiden ja muiden suhteen. Tosiaan valmistuin tossa pari viikkoo sitten, ja nyt pitäs keksiä mitä teen ennen Au pair vuotta. Pystyn lähtemään Au pairiksi vasta lokakuussa. Niin siinä sitten kävi, että dietti on nyt startattu käyntiin ja syksyllä noustaan lavalle. Dietin alotus oli mulle helpotus, ootin sitä :D Niinkun oon aijemmin kertonut niin mun kroppa toimii paljon paremmin dietillä ja saan ihan erilaisen tatsin treenaamiseen. Tein myös päätöksen, että lopetan jalkapallon kokonaan, mikä tuntuu musta haikeelta :( Kun oon luonteeltani tämmönen jokapaikan höylä, haluun olla kaikessa aina mukana ja muutenkin säntäilemässä joka suuntaan.. niin välillä tulee se seinä vastaan. Nyt on vaan kuunneltava kehoa, ei se kestä kahta eri kilpaurheilua yhtä aikaa. Mutta onneks mikään ei oo lopullista, ehkä pelaan taas ens kesänä. ;) Nyt kuitenkin aijon keskittyä 100% Fitnekseen. Kun päätän ryhtyä johonkin hommaan on se hoidettava kunnialla loppuun :) 

Kunto ennen dietin alkua
Hetikun tulin suomeen alko taas tää säätäminen ja jokapaikkaan juokseminen. Muista tehdä tota ja muista tehdä tätä... En varmaan selviäs ilman muistilistaa! :D  Nyt pitää vähän jarrutella, kun huomaa että alkaa käydä ylikierroksilla. On varmaan tuttua, etenkin fitness-mimmeille, että kulutetaan itsensä loppuun. Mistä se sitten johtuu? Mihinkään ei olla ikinä tyytyväisiä ja aina löydetään jotain mitä parantaa.  Eikä osata pysähtyä, vaan kokoajan täytyy tehdä jotain ''kehittävää''. Itekkin oon syyllistyny tähän monesti, etten osaa esim. kaatua sohvalle ja kattoo tv:tä. Eihän se kehitä mua millään tavalla?  Sitten huomaan, että jossain on pölyä tai tiskit on tiskaamatta ja taas mennään. Jossain vaiheessa kuitenkin pitää löytää se hetki millon rentoutua, oli se sitten aamulenkki tai lempikirjan lukeminen. 
Huomasin Malagassa ollessani, että osasin ottaa rennommin (ainakin paljon rennommin kun suomessa) ja antaa itselleni enemmän omaa aikaa, elää hetkessä. Ei tarvinnut suunnitella tulevaa viikkoa sunnuntaina valmiiksi. Ehkä mun tapa rentoutua on päästä pois tutusta ympäristöstä ja etenkin kodista, missä keksii kokoajan jotain tekemistä.  Jokaisen olisi hyvä löytää se omatapa rentoutua jos on yhtään taipumusta ylikuormitukselle.  On siinä hyvätkin puolensa, että haluaa jatkuvasti kehittyä. Syntyy tuloksia! Mutta se ei saa mennä yli! Mä tiedän miltä se tuntuu, parin ylikunnon kokeneena. Moni ihmettelee sitä kuinka pysyn niin positiivisena dietillä, mutta ehkä se siinä just onkin. Tunnen mun kehon ja oon oppinu missä vaiheessa pitää jarruttaa. Otan itselleni sen verran taakkaa mitä jaksan kantaa.  Vaikka olisikin paljon tekemistä, työt, lapset, treeni jne jne..  Se on tuolla korvien välissä ottaako siitä stressiä vai ei. Toiset päivät menevät huonommin kun toiset, mutta huomenna on taas parempi päivä. Tietysti en voi verrata omaa diettiäni body fitness kisaajiin, koska dietti on silloin huomattavasti tiukempi. Sit vaan innolla oottamaan mitä tästä dietistä tulee. Iltalenkin aika ;) Adios!

Tähän lopuks vielä vähän kuvia mun viime dietiltä
Futiksen täyteistä loppuviikkoa kaikille ;) <32 kommenttia:

 1. Moi! Uteliaisuus heräsi ja pakko kysyä, että mihin päin sä oot lähdössä au pairiksi? Itsekin sain viime vuonna au pairin elämään (vain) kuukauden päivät vietellä, kunnes mut "passitettiin" kotiin :D

  Tsemppiä dieettiin :) lähtökunto on sulla ainakin loistava!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! :) hehe johtuu varmaa siitä et viime dietistä niin vähän aikaa :) mutta joo yritän päästä espanjaan :) Voi ei, haluutko kertoo mitä sit kävi ja missä sä olit?

   Poista