keskiviikko 2. heinäkuuta 2014

Dietin alkutaival

Heippa! 
Harmikun tää alkukesä on ollu näin harmaa ja sateinen. En oo varmaan ainut kenellä tää keli vaikuttaa mielialaan. Onneks ens viikolle ollaan luvattu vähän aurinkoa, ehkäpä päästään nauttimaan lämmöstäkin  :) Tässä ollaan oltu reilu kolme viikkoa jo dietillä. Treeni luistaa ihan ok, kuten diettikin. Paino vaan ei tahdo pudota vaikka peilistä näkeekin jo selvän muutoksen. En aio ottaa siitä mitään stressiä, luotan mun valmentajaan täysin. Ja eiks niin sanota, että hiljaa hyvä tulee ;D Ootan jo kun pääsee lavalle, mutta ennen sitä on vielä paljon töitä tehtävänä ;) Sikäli tämä dietti on erilainen, että ei ole enää semmosta samanlaista innostusta ja jännitystä siitä mitä dietti tuo tullessaan. Tää menee tämmösellä perus rutiinilla, mutta eihän sen elämän aina niin mahtavaa ja jännittävää tarvitse ollakkaan! eihän? Tietysti voihan niitä jännityksen tunteita saada muutenkin kun itse urheilemalla. On nimittäin tullut istuttua nää pari viikkoo lähes joka ilta naama kiinni tv-ruudussa. Futiksen MM on ollu ehottomasti parasta tässä kesässä, kun ottaa huomioon noi kelitkin. Mä saan perhosia vatsaan jo pelkästä penkkiurheilusta kun katson rankkukilpailua! Sit vaan jännittämään puolivälieriä ;)

Oltiin tänään treenaileen mun ihanan kaverin Mintun kanssa JALKOJA! Mun lempitreeni ehottomasti, niinkun monella muullakin. Jalkoihin saa aina erilaisen tuntuman ja lihakset saattavat olla kipeänä monta päivää. Silloin tietää, että jotain on tapahtunut. Se on sitä positiivista kipua ;) 

Treenin vedin seuraavasti: 
Lämppä 5min 
Painonsiirtokyykky käsipainoilla 3x16
Takakyykky smithissä 3x16
Maastaveto 3x10
Takareidet prässissä 3x10
Polven koukistus laitteessa 3x12
Yhden jalan kyykky pallolla 3x15
Lantion nosto pallolla 3x15
Pakarapotku 3x10
Treeniasu gazoz
Rakastuin heti tohon ihanan kesäiseen keltaiseen <3 Vaatteissa oli mahtava treenata!
Hyvää loppuviikkoa kaikille <3

2 kommenttia:

  1. Millainen sun kisadietti on? Kiinnostaisi kovasti tietää miten syöt/treenaat dietillä ollessas. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Moi! :) mulla on 6x45min viikossa aamuaerobinen ja neljä salitreeniä viikossa :) jalka ja pakara painotteista treeniä. Syön viis kertaa päivässä, hyviä hiilareita ja paljon proteinia :) kaikki pitää tietenkin punnita :)

      Poista