sunnuntai 13. huhtikuuta 2014

Ei se päämäärä vaan matka


Kisaviikonloppu  on paketissa! Oon tosi väsyny, mutta onnellinen :) Kunto oli just sitä mihin pyrittiin mun valmentajan kanssa ja en voi olla muutakun tyytyväinen omaan suoritukseeni. Tällä kertaa se ei vaan riittäny loppukilpailuun. Tietty oon pettyny, kun en päässy finaaliin. Oltiin koutsin kanssa niin kauan hiottu mun t-kävelyä, mutta tää on kilpaurheilua! Aina joku voittaa ja joku häviää. Tässä lajissa se pärjää kenestä tuomarit tykkää. Urheiluun kuuluu niin pettymyksen kuin ilontunteetkin. 

Mun dietti aika on ollu uskomattoman ihanaa ja oon nauttinu treeneistä täysillä. Niinkuin kaikessa urheilussa itse kisa on vaan pieni osa koko projektia, se on tärkeintä että nauttii siitä mitä tekee. Sijoitusta lukuunottamatta odotukset täyttyivät. Niinkun oon jo aiemmin kertonut tää koko projekti on muuttanu mun elämän. Tähän matkaan on mahtunu paljon naurua, kipua, pettymyksiä, iloa, vihaa ja kyyneleitä mutta mitään en vaihtais pois. 

Mulla oli maailman parhaat tukijoukot <3 Oon kiitollinen, että omistan näin paljon ihania ihmisiä mun ympärillä <3   Kiitos kaikille ihanille jotka on ollu mun mukana koko matkan ajan. Ilman teitä en ois sinne lavalle noussu! Oon päässy tutustuun ihan huippuihmisiin ja haluunkin kiittää myös meijän ihanaa Teamia, te ootte korvaamattomia :) Ja ennen kaikkea kiitos mun ihanalle valmentajalle Heidille, joka usko mun pärjäämiseen loppuun asti. Heidi ei oo vaan saanu mua kisakuntoon, vaan myös opettanu mulle paremman tavan elää. 

Mun ihana body-Essi <3
Saatiin kuitenkin pokaali Jyväskylään, jee! Laura Jyrinki sijoittui kolmanneksi sarjassamme. Onnittelut vielä Lauralle <3  Nyt vois kai sanoo että oon ''elämäni kunnossa'' , mulla on tällähetkellä just semmonen fysiikka ja kunto mitä oon aina halunnu. Tästä on hyvä jatkaa, en tosin tiedä vielä minkä lajin parissa. Sen lupaan että lavalla vielä noustaan!

Tänään voin hyvillä mielin vähän herkutella ja kelailla vielä eilistä kisaa. Huomenna suuntana onkin espanja ja uudet tuulet! :)

8 kommenttia:

 1. Vaikkei sijoitusta tullutkaan niin hyvältä näyttää!! :) oot kyl tehny sikana töitä tuon eteen! (Y) ja hei jatkatko tän blogin kirjoitusta siellä espanjassa ja muutenkin ? :) Tsemppiä jatkoon eve!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos paljon Sara <3 Joo kyllä aijon jatkaa kirjottamista jatkossakin :) Espanjas ei varmaan kerkee kirjottaa niin paljoo mutta yritän jossain välissä keretä! Ja toki kerron lisää jatko suunnitelmista sitten kun asiat vähän selviää :) !

   Poista
 2. Upealle näytit!!<3 Ja niiiin hyvä asenne sulla koko hommaan, nimenomaan kokemuksen ja matkan kannalta :-) Nyt sitten vaan jatkoa miettimään ja toivon kyllä että sut vielä nähdään lavalla! Mun mielestä olisit kyllä selvästi ollu top 6, ja samanlaista oon lukenu parista keskustelustakin mutta nää on näitä, varsinkin bikinissä tuntuu et joka kerta pärjää erilaisella kunnolla niin vaikeehan siinä tietää miltä sitä pitäis näyttää, ja monet huippumimmit ei sijotu ku esim. jalat on muka "liian lihaksikkaat" vaikka näyttäis mun mielestä just siltä miltä noiden maailman pro-mimmien jalat :D joten hyvä että ite oot tyytyväinen! Toi on kans vähän harmittavaa ku vaan finalistit pääsee sen t-kävelyn vetämään, sen oisin kovasti halunnu nähä mutta joka tapauksessa huippu olit ja tsemppiä jatkoon mitä sitte päätätkään tehdä! :-)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos ihanasta kommentista! Päivän piristys ♥ niimpä, nyt pitää vaan purra hammasta ja yrittää kovempaa ;) meillä on jo valmentajan kanssa selvät sävelet jatkolle :) kiitos vielä ♡

   Poista
 3. En tajua miten tolla kropalla ei muka päässyt finaaliin. Ei ainakaan kalpene muiden rinnalla, joten tässä painoi varmasti jonkun omat preferenssit. Upeaa työtä, tsemppiä tulevaisuuteen!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos tosi paljon tsempistä! :) nyt vaan kohti uusia haasteita :)

   Poista
 4. Onpa sulla kiva blogi, luin sen kerralla läpi kun tänne eksyin. :)
  Kun teit dietillä viisi aamuaerobista niin olivatko ne juoksulenkkejä vai mitä? Ja kuinka pitkiä matkoja ja kauanko kestivät? Ajattelin ensiviikosta alkaen aloitaa myös aamuaerobiset treenit mukaan ja mietein ihan että onko 7km hölkkälenkki mielestäsi hyvä? Vai olisiko parempi kävellä reippaasti? :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos :)) kiva kuulla! Tein dietillä viis kertaa aamuaerobista 30min reippaasti kävellen :) offilla teen hölkkälenkkejä 30min. Mut dietillä ehottomasti kävely eikä juoksu! Ei oo tarkotus polttaa lihaksia ;) :)

   Poista