torstai 3. huhtikuuta 2014

Loppurutistus

Helou! Se ois sit loppusuora. Vika viikko jäljellä. Viimestelyä vaille valmis! Mahtavaa ;) Ens viikko meneekin sitten tankatessa ja ulkonäön fiksaamisessa ;) Olo on hiukan haikea, tai pikemminkin tyhjä :D Mutta samalla helpottunut! Mitä sitten kisojen jälkeen? Olisin voinut jatkaa tätä vielä haha:D Tulee ikävä aamuaerobisia auringon noustessa kirpsakassa kelissä. Tietty pian pääseekin vähän eri maisemiin ja lämpötilaan JUOKSEMAAN niitä aerobisia! Voi kuinka ikävöinkään juoksua :) kohta niistä maisemista lisää ;) Mutta on myös ihanaa, että pääsee välillä kavereiden kanssa syömään ulos ja muutenkin relaamaan, sekä saa treeneistä kaiken irti! :) Kaiken kaikkiaan tosi positiivinen ja ihana kokemus :)

Vikoja kuntokuvia:Tällä viikolla ekaa kertaa dietin aikana iski heikotus. Iltapäivät ja illat olisin valmis vaan löhöömään :D Mutta hyvä, että vasta tässä vaiheessa! Oon ollu onnekas. Koska oon kuullu, että osalla on koko dietin ajan heikko tunne. Musta taas on tuntunu, että oon ollu kunnon duracell-pupu ja sinkoillu sinne sun tänne :D Mutta me ollaan yksilöitä, jokainen reagoi eritavalla :) Treenit siis piti sijoittaa aamuun, koska illalla en olisi millään pystynyt. Yhtenäpäivänä kuitenkin oli pakko treenata iltapäivästä. JA SEN KYLLÄ HUOMASI. Fiilis oli että: ''Ei en pysty, nyt en vaan kertakaikkiaan pysty''. En muista millon viimeks keho ois pistäny hanttiin, kun oli kyse treenistä. Siitä asiasta mistä nautin enemmän kun mistään. Noh hammasta purren, menin salille vaikka olo oli tosi heikko. Treeni sujui hyvin, paitsi palautumiseen meni enemmän aikaa. Sitten treenin päätyttyä tunsin sen, mitä en muista tunteneeni moneen, moneen vuoteen. MÄ TEIN SEN. Vaikka kuinka heikotti ja oli paha olla. Se voittaja fiilis kun tuntuu, ettei millään jaksa, mutta kuitenkin saa itsensä ylös ja tekee mitä täytyy. Se palkitsee. Tän takia mä tätä teen! Se oli kun potku persuuksille. Mut elämähän koostuu pienistä iloista, eiks se niin mee? :)

Oltiin mun parhaan kaverin kanssa osteleen viimeistelyviikon jutskia!

Asiasta toiseen! Mulla on tässä toinenkin jänskä juttu tiedossa. Kisojen jälkeisenä maanantaina, tää mimmi suuntaa espanjan lämpöön. I can't wait ;) Mennään sinne kavereiden kanssa työharjotteluun ja tullaan takasin kesän alussa. Kiva päästä tsekkaa espanjan treenipuitteet ja paikallinen sali!Yritän ottaa sieltä paljon kuvia ja päivitellä blogiakin jossain välissä :) Laitan tänne kuitenkin vielä fiilikset kisoista, ennen espanjaan lähtöä. Tässä ruetaan pikkuhiljaa jännittämään ja valmistautumaan koitokseen ;) Tsemppiä kaikille kisaajille! Me kaikki ollaan tehty suuri työ ja ollaan jo voittajia! Kultsalla nähdään ;)

4 kommenttia:

  1. Veikkaan et toi heikotus joillakin johtuu yksinkertaisesti huonosta kunnosta. Oot pelannu futista (?) Ja sulle on tullu siitä kestävyyttä ja pohjakunto ennen salilla käyntiä. Moni rupee vaa no mä rupeen käymää salilla enkä oo koskaa mitää tehny, en väitä etteikö siellä sais kuntoo nousemaa, mutta täytyy olla pitkään harrastanu että on kestävä ja kroppa kestää, sen takia sä ootkin ehkä ollut muita paremmin voiva! En tiiä arvailen vaa :-D

    VastaaPoista
  2. Hurjasti tsemppiä kisoihin Eve ! <3

    VastaaPoista