sunnuntai 14. syyskuuta 2014

Meksiko ja junioreiden MM täältä tullaan!

Ei oo todellista tää mimmi lähtee Meksikoon junioreiden bikinifitness MM kisoihin yhdessä Jade-Yolanda Huhtamäen kanssa. Tässä pikkunen tiivistelmä kisaviikonlopusta Jyväskylässä.

Perjantai alkoi pelonsekaisin tuntein. Kyllä mua jännitti ihan perrrrkeleeesti! Tuli sekoiltua yhtä sun toista, unohin laittaa valmentajalle painon ja kaikenlaista muutakin unohtui päivän aikana. Mietin vain että: Huomenna! Huomenna! Huomenna! Aamulla katsoin piirettyjä, että saisin muuta ajateltavaa :D Kunnon aivotnarikkaan meininkiä. Tiesin, että yks duunipäivä vielä puserrettava, jonka jälkeen pääsisin porukoideni luokse rentoutumaan. Noh iltaan asti selvittiin ja tunnelma nousi kattoon, kun treenasin vikat käpsyttelyt peilin edessä illalla. Suljin netin kokonaan, että pystyisin keskittymään täysillä kisaan. Yhden asian tiesin: Huomenna rokataan! Kävi miten kävi, halusin loistaa lavalla, koska olin pettynyt kevään sijoitukseen. Sijotuin kahdeksanneksi keväällä sarjassamme Fitness Classicissa.
kevät
syksy
Lauantai aamuna jännitti vieläkin ihan älyttömästi. En nukkunu kunnolla koko yönä :D Oli suden nälkä ja päässä ei liikkunut muuta kun silmät :D Aurinko paistoi ihanasti ja tiesin, että tänään oli tultava hyvä päivä!


lähössä maalattavaks! jänskätti
Vähä herkkuja lavan taakse...
 Äiti lähti viemään mua valmentajani luokse maalattavaksi. Fiilis oli samanlainen kuin silloin, kun menin ekalle luokalle. Piti erota äidistä ja jännitti kamalasti eka päivä. Täytyi vaan luottaa siihen, että kyllä mä pärjään. Äiti toivotti vikat tsempit ja oli aika nousta autosta. Maalaukset onnistuivat hyvin, tosin pientä hermostuneisuutta oli ilmassa :D Siitä sitten kiidettiin meikkiin ja tukkaan  upean Teami siskon Tiia-Riitta Pöyhösen kanssa. Molempien luukit onnistui mielettömän hyvin ja olimme tosi tyytyväisiä. Kiitos Kati Åmanin ja Mariam Fernando Sotamaan. 


Seuraavaksi käytiin Tiian kanssa vaihtamassa kisabiksut mun kämpillä ja kerettiin vielä vähän fiilistellä lavalle menoa. Lähdettiin yhdessä jännittynein fiiliksin paviljongille, jossa meidän bodyfitness teamilaiset parhaillaan jo kisasivat. Heli Hokkanen, Piia Kautto ja Seija-Sisko Rajamäki upeita naisia kertakaikkiaan <3 Bikini-fitness oli vasta viideltä iltapäivällä joten meillä oli aikaa jännittää koko päivä. Paviljongilla leviteltiin öljyt pintaan ja liimattiin biksut paikoilleen, pian olikin aika nousta lavalle. Meillä oli mahtava sarja ja kauniita naisia. Ennen lavalle menoa oli tosi hyvä meininki ja tsempattiin toinen toisiamme. Siitä sainkin hyvän tatsin lavalle. Pääsin finaaliin ja olin niin onnessani! Vau mä finaalissa. T-kävelystä en muista mitään kun se meni niin sumussa, mutta kai se ihan hyvin meni. Sen jälkeen oli palkintojen jako ja sijotuin sarjassamme -166 toiseksi ja kultasen pokaalin vei kaunotar nimeltä Niina Laukkanen.

kuva: bodygalleria

kuva: bodygalleria

Ei siinä vielä kaikki. Viimeisenä oli karsinta nuorten MM kisoihin Meksikoon. Oli mahtavaa seistä niin upeiden tyttöjen kanssa samassa rivissä. Yllätyksekseni kuulutettiin että KAKSI meistä pääsisi Meksikoon. Sitten se sanottiin numero 170. Apua! Se olin minä! Ajattelin, että sen oli pakko olla unta mutta ei! Meikäläinen ihan oikeasti lähtee edustamaan Suomea. Hajosin kyllä siihen paikkaan. Seuraavaksi kuulutettiin vaalea pitkä kaunotar Jade-Yolanda Huhtamäki. Lähdemme yhdessä meksikoon, ihanaa!

kuva: bodygalleria

MM junnut! Upea Jade
Hyppäsin vain Heidin syliin ja itkimme molemmat onnesta!  Sen jälkeinen ilta olikin vain itsensa kokoamista ja sekoilemista. Tuntui että olisin ollut jossain pilvessä koko illan ja tulikin puhuttua ihan mitä sattuu. Menimme syömään yhdessä ystävieni kanssa, jonka jälkeen menin vielä jälkkärille Teamini kanssa. Aivan uskomaton päivä ja mahtavia ihmisiä.Tän koko prosessin aikana mulla on ollu lukematon määrä ihania ihmisiä tukemassa mua ja haluan kiittää kaikkia tuesta. Ilman teitä en ois nyt tässä!


kinder <3


Kiitos mun perheelle ja ystäville, jotka on ollu mun tukena koko tän matkan ajan. Kiitos ihana äiti, joka on joutunu kestään eniten mua ja mun kamalia kiukkukohtauksia, oot korvaamaton <3
Kiitos Riina, Kaisa, Kitta, Ella, Lotta, Inka ja Jonna ja Essi ootte rakkaita <3
Kiitos Team Fullmetallin tytöt, vau mitä naisia ja mikä porukka meillä!
Kiitos Gazoz JKL lisäravinteista ja treenikuteista!
Kiitos Broudbikinis kisabiksuista!
Kiitos Kehonrakennus ja Fitness yhteistyöstä!
Kiitos Kati Åman kisatukasta ja Mariam Fernando Sotamaa kisameikistä!
Kiitos Palokan kuntokeskus ja petiksen sali treeneistä!
Kiitos Piritta Liettya ripsistä!
Kiitos ihana työporukka!

SUURIN KIITOS mun valmentajalle Heidi Edelmannille. Et oo mulle vaan valmentaja, vaan myös korvaamaton ystävä. Oot alusta asti valanu muhun uskoa ja itseluottamusta. Uskoit muhun vaikka en pärjänny keväällä ja nostit mut taas jaloilleni. En tiedä mitä tekisin ilman sua! Oot mun esikuva ja paras työssäs. Kiitos yhteistyöstä! Meillä on jo yli vuosi takana ja monta vielä edessä. Tehtiin tää yhdessä.
Valmentajani Heidi Edelmann ja teami sisko Tiia-Riitta Pöyhönen
 Apua, olikohona siinä kaikki. KIITOS! <3

Haluan vielä lopuksi sanoa, että älkää koskaan luovuttako unelmienne suhteen. Välillä tulee takaiskuja, mutta niistä selviää. Vaikeuksien kautta voittoon!


<3: Eve

8 kommenttia: