lauantai 6. syyskuuta 2014

Sit mennään! Viikko aikaa karsintoihin

Nyt aletaan olla siinä pisteessä, että alotellaan viimeistelyt. Haluun jo tässä vaiheessa sanoo KIITOS kaikille jotka on auttanu mua ja ollu mun tukena tämänkin dietin aikana. Parasta on todelliset ystävät jotka pysyy vierellä kaikissa elämän myrskyissä  <3  Oon ollu dietin aikana enemmän hukassa kun viimeks, koska tulevaisuuden suunnitelmat ovat olleet epäselviä. Sen takia läheisten merkitys on ollut todella suuri. Kiitos myös kaikille tutuille ja tuntemattomille, teidän kommenteista olen saanut mahtavan tsempin!  Oon tällähetkekellä elämässä semmosessa tilanteessa, että on aika kääntää sivua. Kerron siitä sitten lisää kisojen jälkeen. ;)
 Nyt taas hetkeks valmistautumiseen. Viimeiset viikot olen ollut väsynyt, mutta toivoa täynnä. Aikamoista tunteiden vuoristorataa siis :D Viime viikolla kävin valmentajani kanssa treenaamassa yhdessä ja ai että tuntuu jaloissa ja pakaroissa! En vieläkään pääse portaita ylös :D haha! Kiitos ihanan Heidin ;D Tänään vedin vikan treenin ennen viimeistelyä ja luonnollisesti en jaksanut enää tehdä yhtä kovilla painoilla kuin normaalisti. Mutta en luovuttanut vaikka väsy meinasi viedä mennessään!  Treenien lisäksi oon kerennyt treenailla lavaesiintymistä, tehdä viimeiset hankinnat kisoja varten ja kerkesin jopa käydä vähän hemmoteltavanakin. Kokeilin ensimmäistä kertaa elämässäni kuumakivihierontaa ja ai että oli ihanaa! Menen kyllä heti uudestaan kun aikataulu antaa periksi. Suosittelen kyllä kaikille. Hieronta tehdään kuumilla kivillä, jotka rentouttavat ihanasti koko kehon. Olo oli vielä seuraavanakin päivänä raukea. Hoito hellii sekä kehoa, että mieltä! 
Viimeiset kuntokuvat:
Väsymys paistaa jo kasvoilta :D
Huomenna mennään yhdessä teamin kanssa käpsyttelemään korkkareilla ja viilaamaan poseraukset lopullisesti kondikseen. En kerkeä ensiviikolla enää blogia päivittämään joten viimeiset kuulumiset ennen karsintoja voi seurata instagramista nimellä: eveheikkine
 Ensi viikko menee prinsessana, kun käydään ottamassa kynsiä ja ripsiä ja muuta diipadaapaa. Vedän viimeiset treenit alkuviikosta ja perjantaina onkin jo kisakokous. Lauantaina sitten vihdoin noustaan lavalle ;) Erona kevään kisoihin, pyrin tuomaan paremman kokonaisuuden lavalle. Jos sulla ei oo jo lippuja käy ostamassa lippusi jyväskylän karsintoihin täältä! Hienoa päästä kisaamaan omaan kotikaupunkiin. :) 
Ei muuta kuin tsemppiä kaikille kisaajille ja nautitaan työmme tuloksista!

6 kommenttia: