maanantai 4. elokuuta 2014

Kisat senkun lähestyy ja mä haaveilen ruuasta

Olin ystäväni juhlissa. Pöytää koristelivat kaikki ihanat herkut. Huomaamattani suuhuni meni jotain. SÖIN MOKKAPALAN! Eihän nyt yksi mokkapala voisi pilata diettiä? Sen jälkeen minut valtasi kamala olo ja ihmettelin miten kynnys oli niin pieni ottaa se yksi mokkapala. Normaalisti olen niin kurinalainen ja hallitsen kyllä itseni. Olo oli jokatapauksessa ihan kamala! Olin pettynyt itseeni. Sitten avasin silmäni ja tajusin, että se oli vain unta :D Tai en ihan heti tajunnut sitä, olin nimittäin soittamassa hädissäni valmentajalleni. Onneksi se olikin vain pahauni. Me diettiläiset näemme vähän erilaisia painajaisia. haha :D Milloin kompuroidaan lavalla, milloin unohdetaan bikinit, milloin repsahdetaan syömään. Semmoista se on :D Mulla ainakin ruoka tulee uniin jatkuvasti. Haaveilen jo syömisestä ulkona kavereiden kanssa ja jäätelöstä satamassa. Kuolaan ruokamainoksia ja suunnittelen mitä kaikkea hyvää teen dietin jälkeen. En väitä etteikö mun ruuat näyttäis nytkin hyvältä ;)
Näitä mä oon syöny:

Näistä mä haaveilen:

Dietti etenee oikein mukavasti. Motivaatio kasvaa mitä lähempänä kisat ovat. Normaalisti rakastan aurinkoa ja lämmintä, mutta nyt noi helteet on kyllä vieny kaikki mehut. En tiiä, onko muilla diettiläisillä sama ongelma? Jokatapauksessa vaikka motivaatiota löytyy, olen tosi väsynyt. Viime dietillä energiaa oli vaikka muille jakaa, nyt vaan makaan kotona :D  Mutta eihän tää oo mikään mukavuusdietti ;) Voi olla, että tää mun väsymys johtuu siitä, että en oo tankannu ollenkaan. Enkä tankkaa. Viimeks sain tankkailla pariinkin otteeseen ja eron huomaa selvästi. Sen alkaa jo huomata tässävaiheessa pääkopassakin ettei ajatus kulje samallatavalla. Jokatapauksessa kaikki voi kääntää voitoksi. Nimittäin, nyt minulla on mahdollista tehdä asioita joita en normaalisti tee. Töiden ja treenien lisäksi voimia ei ole kamalasti muuhun fyysiseen. Joten olen käyttänyt ajan hyödyksi lukemalla kirjoja ja opiskelemalla :)

Leukoja voi tehdä metsässäkin ;)

Reilu viisi viikkoa enää kisoihin! Pitää ottaa ilo irti jokaisesta hetkestä vaikka väsymys painaakin jo päälle. Tää on niin opettavainen matka. On mahtavaa nähdä mihin ihminen pystyy, kun oikein paljon haluaa. Kun kohtaa elämässä vastoinkäymisiä, voi aina muistella dietti aikaa ja ajatella ''selvisin siitä, selviän tästäkin''
 Hyvää loppukesää ja muistakaa nauttia helteistä kun niitä vielä on! <3

5 kommenttia:

 1. Käyppä mittauttamassa hemoglobiini. Ite nyt dietillä ja rautatasot pääsi ihan liian alas ja väsymys vaivasi. Vaikka vetäiskin ravinnelisiä niin ei tarkota että se kaikki imeytyy :) ite sain energiyteni takaisin nestemäisestä rautalitkusta :D

  VastaaPoista
 2. Mitä kaikkea sä tarkalleen ottaen syöt? Kuinka paljon ja kuinka usein? Miten sä samalla treenaat? :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Moi! Diettiäni en yksityiskohtaisesti täällä jaa, koska jokaisen keho reagoi eritavalla ja se on just mulle suunniteltu :) mutta 5 kertaa päivässä. Aamu lähtee käyntiin puurolla. Välipalaksi leipää ja kanamunaa. Kaksi ruokaa päivässä jotka sisältävät pastaa ja lihaa. Iltapalaksi munakasta :) syön noin kolmen tunnin välein. treenaan 6×45 aamuaerobiset ja 4 kertaa sali :)

   Poista
  2. Kiitos, tämäkin oli jo iso apu! :D Tsemppiä vielä loppudieetille!^^

   Poista