lauantai 16. elokuuta 2014

Onnellisuus ja unelmat sekä paljon kuvia

Mahtavaa! Viikko on sujunut hyvin treenien merkeissä ja turhat nesteetkin saatiin kehosta liikkeelle pienimuotoisella tankkauksella. Sain siis sittenkin tankata! Fiilis on loistava! Viime dietillä olin kunnossa paljon ennen kisoja, mutta tälläkertaa kunnossa ollaan vasta juuri ennen lavalle menoa.
 Oltiin viikko sitten kuvaamassa kuvaaja Markku Visurin kanssa ja saatiin omasta mielestäni mahtava lopputulos aikaiseksi :) Vaikkakin lavakuntoon on vielä matkaa. Markku on todella taitava! Markun facebook sivut löydät täältä: Markku Visuri

Syksy tulee kovaa vauhtia. Ulkona on niin kaunista! Ensimmäistä kertaa elämässäni odotan jo syksyä. Liekkö syy se, että olen viettänyt viisi kuukautta kesäisissä keleissä :D heheh! Ilma on paljon hapekkaampi ja raikkaampi mikä mahdollistaa paremmin treenaamisen :) 

Syksy masentaa monia. Lomat loppuu ja alkaa pimeys. Monille voi olla rankkaa palata takaisin arkeen. Olen miettinyt, että mistä ihmisen onnellisuus johtuu? Kun toimeentulo on riittävä ja ympärillä on oikeanlaisia ihmisiä, onnellisuus on korvien välissä.  Onnellisuus tulee ajatuksista. Se on kiinni omista valinnoista ja siitä, että osaa olla kiitollinen. Kyky iloita pienistäkin asioista tuntuu joillakin olevan ihan hukassa. (myös välillä omallakin kohdalla) Olen oppinut iloitsemaan vielä enemmän pienistä asioista diettini aikana.

 Koska fitneksestä ollaan kirjoitettu myös negatiiviseen sävyyn, tulee väkisinkin mieleen, että miksi ihmiset jaksavat valittaa? Onko heillä omat asiat ihan kondiksessa? Ei elämää tarvitse ottaa niin vakavasti! Jos jokainen meistä käyttäisi sen negatiivisen energian siihen, että olisi onnellinen siitä mitä on, kaikilla olisi huomattavasti parempi olla.  Jokainen varmaan on kokenut, että jos jollain on lähipiirissä huono päivä se tarttuu nopeasti muihinkin. Sen sijaan, että löydetään asioita joista valittaa voitaisiin keskittyä niihin asioihin jotka on hyvin. Se on siis jokaisen valinta osaako nauttia asioista jotka ovat hyvin ja olla kiitollinen siitä. Minut tekevät onnelliseksi: perhe, ystävät, urheilu, terveys, unelmat...

Unelmat! Tästä päästäänkin mun lemppari aiheeseen eli siihen, että unelmia kohti kannattaa mennä! Heitä muiden mielipiteet roskikseen ja tee niitä asioita jotka sinut tekevät onnelliseksi. Uskalla ottaa riskejä ja kokeilla rajojasi. On ok olla erilainen kun muut. Toisen unelma voi olla perustaa kukkakauppa ja toinen saattaa haluta matkustaa kuuhun. Oli unelmasi mikä tahansa, se voi toteutua. Unelmat ovat tehty toteutettaviksi! Se on mun motto! :D Liian usein törmää siihen "mutta kun.. ei siitä kuitenkaan mitään tule" miksei voisi vain tehdä niistä unelmista tavotteita? Unelmat voivat olla pieniä tai suuria, realistisia tai ei, mutta tärkeintä on että niitä on! Tässä on osa minun unelmistani. Kaikki eivät varmasti tule koskaan toteutumaan, mutta on hienoa, että on jotain mihin kurkottaa.
1. Työskentely ulkomailla
2. Benji-hyppy
3. Oma yritys
4. Kilpailu jossakin lajissa ulkomailla
5. Maailmanympärysmatka
6. Maraton
7. Oma perhe
8. Tanssi ammattina
9. Menestyminen urheilussa
10. Olla korkeasti koulutettu

Mitkä ovat sinun unelmasi?

Tässä vielä osa Markun ottamista kuvista:

Energistä viikonloppua kaikille!

4 kommenttia:

 1. viisaita ajatuksia ja loistavia kuvia! Tsemppiä kisoihin!!!

  VastaaPoista
 2. Mitä mieltä oot... Treenaan salilla 4-5 kertaa viikossa ja aerobista harrastan myös saman verran viikossa kerralla n. 50min. Pyrin syömään puhtaasti ja monipuolisesti joka aterialla. Laskin huvikseni päivän kalorinsaantini ja se oli n. 1800 kcal. Kulutan kuitenkin päälle 2000 kcal päivässä mutta en kuitenkaan laihdu/kiinteydy. Pitääkö siis syödä enemmän vai vielä vähemmän?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Moikka!
   Riippuu siitäkin kauvanko olet tätä tehnyt. Kiinteytys ei tapahdu hetkessä :) Jos ajasta huolimatta tuntuu että mitään ei tapahdu, ehdottomasti lisäät ruokaa. Puhdas ruoka ei lihota ja laittaa aineenvaihdunnan liikkeelle :)

   Poista