maanantai 17. maaliskuuta 2014

Hyvät kuteet = Hyvä treeni

Noniin naiset tai miksei miehetkin! En ole varmaan ainut, kenellä asuvalinnat tuo lisää tatsia treeneihin. Kun vedän uudet treenipöksyt jalkaan, on sillä ihmeellinen vaikutus. Saatan jopa lisätä toistoja tai nostaa painoja. Tuttu tunne?

Jokaisella ihmisellä on oltava vähintään yksi pahe. En ole koskaan maistanut tupakkaa, en käytä juurikaan alkoholia, en roiku paljoa netissä jne. Omistan kaikinpuolin aika terveellisen ja tasapainoisen elämän. Mutta mulla on ainakin yksi pahe, vaatteet. Nykyään nimenomaan Treenivaatteet.

Vapaa-aikanani tykkään kokeilla erilaisia vaateyhdistelmiä, ihan huvin vuoksi. Tosin mulla ei kulu aamulla siihen aikaa, koska suunnittelen treenivaatetuksen jo edellisenä päivänä. Tärkeintä on, että vaatteet ovat mukavat päällä ja niissä on kiva treenata. Myös vaatteiden istuvuus on tärkeää. Varsinkin nyt dieetillä kiinnitän siihen erityisesti huomiota. Tuntuu, että hukun collareihin ja huppariin :D Mutta se kuuluu asiaan!

Musta on ihana näky, kun joku pinkkeihin pukeutunut mimmi vetää sata lasissa salilla tai kun lenkillä pariskunta kävelee sähkönsinisissä tuulipuvuissa vastaan. Väkisinkin tulee hymy huulille :) Värikkäät vaatteet antavat positiivisen ja elämänhaluisen kuvan ja asuvalinnat saattavat jopa kertoa jotain ihmisen persoonasta.Omasta treenistylestä sen verran, että välillä oon kokomustissa ja joskus valopilkkuna, riippuu fiiliksestä. Kuhan vaatteet sopii yhteen tai ovat samaa merkkiä keskenään. Mitä enemmän väriä ja kuviota sen parempi. Suosin Better Bodiesin, Niken, Under armourin ja Adidaksen tuotteita.


Kannattaa siis kokeilla treenivaatteiden uusimista, jos kaipaa jotain uutta treeneihin ;) 


Treenin täyteistä viikkoa kaikille! :)

Ps. Lauantaina viilataan viimeiset viilaukset huippujen kanssa asentoihin ja T-walkiin. Kati Alander ja Anna Virmajoki tulevat tänne pitämään valmennusleirin! I can't wait ;)

4 kommenttia:

 1. Heei, ihania vaatteita. Itse olen pyydystellyt pitkään vaalean harmaita housuja, tuollaisia mitkä sulla on kuvassa, mistä mahtavat olla? :) http://lifewithfixie.blogspot.fi/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos paljon! :) joo itekkin oon tykänny niistä. Ostin ne pari vuotta sitten Stadiumilta. Kannattaa käydä kattoo jos siel ois jotkut samantyyppiset tai sitte tilaat netistä :)

   Poista
 2. Tykkään sun positiivisesta asenteesta, tuut pääsemään sillä pitkälle :) Tsemppiä vikoille viikoille, ehkä törmätään Kultsalla!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos hurjasti! :) tulee nii hyvä mieli :) siellä nähdään ;)

   Poista